NOVOSTI

Čistoća u pivarama

Kako bi proizvodi za pivare postigli najbolje moguće rezultate, posebnu pažnju moramo obratiti na čistoću cijele pivare. Svrha čišćenja u pivarama je održavanje čiste opreme i okoliša, vodovodnih i ventilacijskih instalacija, te sprječavanje povoljnih uslova za rast i razvoj mikroorganiam

BioTech: Aktivni toaletni papir koji se bori protiv bakterija i čisti cijevi u vašim toaletima

Živimo u vremenu u kojem je briga o higijeni ključna za naše zdravlje i okolinu. U tom svjetlu, Papernet je kreirao revolucionarno rješenje za svakodnevnu higijenu - BioTech toaletni papir. Uključuje tehnologiju "Biologically Active Tissue Paper" (BATP) koja omogućava prirodnu borbu protiv pat

Scrubmaster B5: Vrhunsko čiščenje s novom tehnologijom čiščenja

Svježina u segmentu čišćenja: Scrubmaster B5 predstavlja revoluciju u mehaničkom čišćenju površina koje ste do sada mogli čistiti samo ručno jer niste mogli doći do njega zbog nepristupačnosti.

Upijajuće spužve za ulje i hemikalije: učinkovito upravljanje s izlijevanjem i sigurnije radno okruženje

Upijajuće spužve postali su neizostavni dio mnogih industrija i domaćinstava, jer omogućavaju efikasno i sigurno upravljanje tečnostima. Njihova svestranost i prednosti stavljaju ih u prvi plan mnogih aplikacija.

Investirajte u svoju budućnost: uz Bent robotsku mašinu za čišćenje

U industriji čišćenja, inovativne tehnologije koje mijenjaju način na koji se čisti sve se više uzimaju u obzir. Jedno od najnaprednijih rješenja je robotsko čišćenje podnih površina, koje donosi revolucionarne mogućnosti i funkcionalnosti.

Čišćenje ozonom: novost u segmentu čišćenja i njegove prednosti

Čišćenje ozonom: novosti u segmentu čišćenja i njegove prednosti

U Bentu pratimo smjernice razvoja i nudimo vam novitete pored klasičnih brisača za domaćinstvo i profesionalnu upotrebu, a to je UNGER sistem za pranje demineraliziranom vodom.

Kompletno rješenje za čišćenje sportske dvorane

Imate li ostataka rukometne smole u dvorani? Kliže li pod u Vašoj dvorani? Imamo rješenja za vas.

Industrijsko usisavanje se koristi u industriji za usisavanje određenih supstanci, velikih površina ili velikih komada, kao i za vakumski transport tvari između proizvodnih linija.

Pouzdano čišćenje bez prašine

Za mala i velika skladišta, fabričke hale,otvoreni i zatvoreni parking prostor. Požurite i nabavite svoj primjerak po povoljnijoj cijeni.

Prikaz 1 od10 dp 15 (2 stranica)
Tel: +387 33 473 927
Radno vrijeme: ponedeljeka - petka8.00 – 16.00h