• ECOFLOOR FRESH 10 L (2)

ECOFLOOR FRESH 1/10 L

  • Dostupnost:
  • Dostupno
  • 69KM

  • Bez PDV 69KM
- +

ECOFLOOR FRESH 1/10 L

Osvežavajući mirisni i negujući koncentrat. Ima efekat čistoće i njege. Primjereno za čišćenje podnih površina u sportskim objektima jer je čišćena površina zaštićena od klizanja. Ispunjava zahteve standarda DIN 18 032, dio 7,5: »Sigurnost od klizanja«. Namenjeno za čišćenje svih vodootpornih podnih obloga premazanih i ne premazanih.
Sredstvo je vrlo primjereno za čišćenje svih vodootpornih podnih obloga kao što su PVC, linoleum, Colovinyl, PU, prirodni i veštački kamen, guma, epoksidna smola i sl. Ecofloor fresh se višenamenski koristi: kao izdašan proizvod za čišćenje prema postupku mokrog brisanja, za temeljno odstranjivanje mrlja, za čišćenje sa kombinovanim mašinama za čišćenje i sl.
DOZIRANJE
Čišćenje prema postupku mokrog brisanja 1-2dl sredstva na 10 litr vode. Pripremljeni rastvor nanesemo na površinu uz pomoć mopa, ostavimo da deluje neko vreme na ne čistoću, odstranimo ostatke čišćenja i pustimo da se osuši. Poliranjem se stvara zaštitni film visokog sjaja i siguran za prolaženje.
Odstranjivanje mrlja (cleanern) - sredstvo koristimo u ne razređenom stanju.
Odstranjivanje mrlja raspršivanjem - Proizvod nanesemo pomoću raspršivača i obradimo mrlju polirnim filcem. Očišćene površine kroz kratko vreme ispoliramo.
Odstranjivanje ne čistoća raspršivanjem - veče površine podjelimo u redove širine 2-2,5 m, zatim ih naprskamo sa sredstvom Ecoflor i obradimo odgovarajućim abrazivnim filcem podešenog na singl disk mašini. Na kraju površinu ispoliramo.
Čišćenje površina mašinom za čišćenje: u 10 litr vode dodamo 1 – 2 dl sredstva.

EAN kod: 3831048301333
Mjerna jedinica: KOM
Izmjerite: 300/230/200
Težina (neto): 10.5 kg
Težina (bruto): 10.01 kg

Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
    Loš           Dobar
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:ECOFLOOR, FRESH, 1/10, L, Sredstva, za, čišćenje

Tel: +387 33 473 927
Radno vrijeme: ponedeljeka - petka8.00 – 16.00h