• ecocid

ECOCID S 1 kg za 100L rastvora za površine

  • Dostupnost:
  • Dostupno
  • 47KM

  • Bez PDV 47KM
- +

ECOCID S 1 kg za 100L rastvora za površine

Ecocid S je svestrano, visoko aktivno dezinfekcijsko sredstvo za sigurnu i učinkovitu zaštitu od virusa, kao i bakterija i gljivica. Višekomponentni sastav omogućuje postupno prodiranje Ecocid S u patogene mikroorganizme, oksidaciju pojedinih dijelova i njihovo uništavanje. Ekocid S čisti se i dezinficira u jednom postupku kako bi se spriječilo širenje mikroorganizama koji se inače javljaju tijekom prethodne obrade. Otopina ima blagi miris limuna; PH 1% -tne otopine je 2,0 do 2,7 i nije korozivan. Ne oštećuje gumene i plastične proizvode i ne uzrokuje štetne pare.
Rezultati mikrobioloških ispitivanja:
Dezinficira površine onečišćene koronavirusom betakoronavirusnim rodom Coronaviridae, poput virusa SARS-CoV-2.
Opća dezinfekcija i dezinfekcija površina zagađenih virusima Coronaviridae (coronavirus):
1,0% najmanje 15 min
Dezinfekcija površine onečišćene virusima Parvovirida:
2,0% 15 min
opseg:
Zdravstvene ustanove, javni prostori i stanovi - koriste se za čišćenje i dezinfekciju radnih mjesta i svih ostalih površina, podova, zidova, kupaonica, toaleta, opreme i tkanina na kojima se moraju uništiti svi virusi, bakterije i gljivice sigurno i učinkovito.
Veterinarske ustanove - koriste se za dezinfekciju svih površina na kojima je potrebno sigurno i učinkovito uništiti organizme; isto se odnosi na okove, posude, staklene potrepštine itd .;
Prostori za smještaj životinja.
Ostale aplikacije.
doziranje:
Za učinkovitu dezinfekciju treba biti dovoljna 1,0% otopina Ecocida S koja mora biti aktivna najmanje 15 minuta. Preporučujemo mlaku vodu u kojoj se pripravak brže topi.
Da biste pripremili 1% otopinu, otopite 50 g praha u 5 litara vode.
Da biste pripremili 2% otopinu, otopite 100 g praha u 5 litara vode.
Da biste pripremili 3% otopinu, otopite 150 g praha u 5 litara vode.
Uputa za uporabu
Radne površine, podovi, zidovi, toaleti, kupaonice itd .: Operite površine s 1,0% -tnom otopinom. Ako je potrebno, osušite ih papirnatim ručnikom nakon 15 minuta.
Zagađenje onečišćenim tjelesnim tekućinama (tepisi, podne obloge, roba, itd.): Nakon kontaminiranih dijelova pospite prahom. Nakon 3 minute prašina i prljavština istrljaju se s površine i uklanjaju. Operite površinu 1,0% -tnom otopinom i prekrijte papirnatim ručnikom dok se ne osuši.
Pranje rublja: Operite rublje u 1,0% -tnoj otopini 15 minuta, isperite toplom vodom, a zatim operite na uobičajen način.
Kako Ecocid S ima učinak nakon samo 15 minuta rada, ne preporučujemo dugotrajno namakanje površina, posebno metalnih predmeta, koje želimo dezinficirati.
Veterinarske ustanove, kućišta za životinje i druga područja primjene: Radna otopina Ecocida S koristi se u obliku spreja, magle ili kupke za nadstrešnice i škrgice. 1,0% -tna otopina Ecocida S priprema se za opću dezinfekciju prethodno očišćenih površina i opreme.
Posebna upozorenja
Izaziva iritaciju kože. Izaziva ozbiljnu iritaciju očiju. Štetno za vodeni život s dugotrajnim učinkom.
Čuvati izvan dohvata djece. Ne udišite prašinu.
Izbjegavajte kontakt s očima, kožom ili odjećom. Izbjegavajte ispuštanje u okoliš. AKO JE U OČIMA: Pažljivo isperite vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće ako ih imate i ako to možete lako. Nastavite s ispiranjem.
Sadržaj / spremnik odložite u ovlašteni servis za odvoz smeća.
Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu u originalnom spremniku, u dobro prozračenom mjestu. Izbjegavati kontakt s vodom.
Rok trajanja: Pripremljena otopina na sobnoj temperaturi najviše 7 dana.
Pravilno skladištenje otvorene ambalaže može se koristiti 3 mjeseca.
pH vrijednost: 1,0% - 2,0 - 2,7 na 20 ° C
Sastojci: Pentakal bis (peroksimonosulfat) bis (sulfat), natrijev dodecilbenzen sulfonat, 2-hidroksibutandiojeva kiselina, sulfaminska kiselina, dikalijev peroksodisulfat

EAN kod: 3831048455852
Mjerna jedinica: KOM
Težina (neto): 1 kg
Težina (bruto): 1 kg

Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
    Loš           Dobar
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:ECOCID, S, 1, kg, za, 100L, rastvora, za, površine, Sredstva, za, čišćenje

Slični proizvodi

Tel: +387 33 473 927
Radno vrijeme: ponedeljeka - petka8.00 – 16.00h